, , ,

Mouse Gaming Lecoo MS106


Mouse Gaming Lecoo MS106

• Ofron komoditet dhe cilësi maksimale

• Merrni cilësinë dhe performancën më të mirë kur përdoret për qëllime Office ose thjesht duke luajtur lojëra

• Me 7 çelësa me tela RGB LED me ndriçim , me dritën e tij unike RGB, ofron një ambient të ndryshëm në mjedisin tuaj

• E bën përdorimin tuaj të këndshëm me strukturën e tij ergonomike dhe të përshtatshme

• Me 4 cilësime të ndryshme ndjeshmërie deri në 800-1600-2400-3200 DPI, ju lejon të përmbushni me lehtësi cilësimet tuaja në lojë

• Falë dritave të rregullueshme RGB, krijon një ambient të ndryshëm gjatë përdorimit

• Ju mund të përjetoni komoditetin dhe kontrollin maksimal në lojëra me strukturën e tij të materialit antidjersë dhe veçoritë që ofron

1,490 L

SHOPPING CART

close