,

Koke Karikimi Apple Macbook 30W


Përshtatësi i energjis Apple 30W USB‑C mundëson karikim të shpejtë dhe efikas në shtëpi, në zyrë ose gjatë udhëtimit. Ndërsa është i pajtueshëm me të gjitha pajisjet me USB-C, Apple rekomandon përdorimin e tij me MacBook Air 13 inç me ekran Retina për performancë optimale të karikimit. Mund ta përdorni gjithashtu me modelet e zgjedhura të iPhone dhe iPad Pro për të përdorur funksionin e karikimit të shpejtë.Chip sigurie te instaluar.

2,790 L

SHOPPING CART

close