,

Mouse Optical GH1, GH2, GH3, GH5 (Me Kabull)


Mouse Optical funksionon per PC dhe Laptop dhe lidhet me kabull me koke usb.

Mouse te shpejt (1200 dpi), ergonomik dhe teper praktik ne perdorim.

Kabull me gjatesi 1.5m.

Vijne per ju ne cmim oferte per vetem 390 L

390 L

SHOPPING CART

close