,

Mini Tastier me Bluetooth


Mini Tastier me Bluetooth

Portativ dhe ultra i hollë, i përshtatshëm për ju kur jeni në udhëtime ose udhëtime pune.

E përputhshme me Smartphone, Pad, Laptop dhe Desktop.

1,500 L

SHOPPING CART

close