, ,

New USB 2.0 to SATA FOR HDD/SSD


SATA 22 Pin Cable 2.5” per HDD Hard Drive.

Lidhni 2.5” 7+15pin SATA me HDD/SSD e kompjuterit nepermjet vendit te USB, per te transferuar te dhenat lehtesisht.

Gjatesia e kabullit 35cm.

Me dy USB 2.0 te tipit, 1 mashkull(Y) dhe tjetra 7+15pin SATA femer.

Kabulli Y suporton deri ne 7200 rpm SATA HDD.

Suporton USB 2.0 me shpejtesi te larte 480 Mbps dhe USB 1.1 me shpejtesi te plote 12 Mbps.

Me tregues Led te vendosur, drita e kuqe tregon qe ka energji(power) kurse drita blu tregon qe mund te lexoni dhe te shkruani.

Suporton PLUG&PLAY

Lidhet me OS; Windows 98SE/ME/2000/XP/VISTA/Windows 7 dhe 8/Linux dhe Apple MAC OS.


990 L

SHOPPING CART

close