,

Karikues për levën e PS4


1,000 L

Ky produkt është krijuar për të karikuar dy kontrollorë PS4 në të njëjtën kohë, me rreth të dritës në pjesën e poshtme.

Pasi produkti të lidhet me furnizimin me energji, mund të mësoni rreth gjendjes së karikimit të kontrolluesit PS4 në kohë reale përmes markës tregtare të produktit dhe llambës treguese të gjendjes së ngarkimit të shfaqur në lenten e tejdukshme në pjesën e përparme të produktit.

Karikuesi përdor tension standard të hyrjes DC 5V dhe është i pajtueshëm me ndërfaqe të ndryshme USB.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close