,

GL-119 AUX LAVALIER Microphone


Fole 3.5 mm, e përshtatshme për shumë pajisje
Mikrofoni i kondensatorit Omni
Përgjigje shumë e ndjeshme, dinamike e lartë dhe me frekuencë të gjerë
Xhami i shkumës mund të zvogëlojë në mënyrë efektive zhurmën mjedisore
Portabël dhe i hollë, gjatësia e kabllit 150 cm
Një pirg rrotullues 360 gradë për kapje të lehtë në jakë, kravatë ose xhep
Mund të përdoret për biseda, takime video, regjistrime këngësh, etj.

1,990 L

SHOPPING CART

close