, , ,

Kufje Gaming A780 Pro


Kufje Gaming A780 Pro

* Kufjet më të mira të lojrave me wireless kanë të bëjnë me dhënien e zërit superior pa ju lidhur me kompjuterin ose konsolën tuaj.  Kane një premium të lidhur me këtë liri , të cilat tingëllojnë mjaft mire

* Dy veçoritë që kanë më shumë rëndësi janë jetëgjatësia e baterisë dhe teknologjia me valë.

* Në mënyrë ideale, ju dëshironi diçka që mund të zgjasë për disa ditë me një karikim të vetëm. Së paku, 10 orë jetëgjatësi baterie është një pikënisje mjaft e mirë.  

2,490 L

Specifikimet:

Marka: AWEI

Modeli: A780 Pro

Versioni i Bluetooth: V5.3 JL7006

Kapaciteti i baterisë: 500 mAH

Protokolli Bluetooth: HFP1.7, A2DP1.3, AVCTP1.4, AVDTP1.3, AVRCP1.6

Sistemi i kanaleve: Stereo

Jetëgjatësia e baterisë: rreth 13 orë me dritë, rreth 55 orë pa dritë

Koha e karikimit: rreth 1.2H

Gama e frekuencës: 20-20 KHZ

Distanca më e mirë e thirrjes: <1M

Distanca maksimale e transmetimit: 10M

Parametrat e altoparlantit:

Ndjeshmëria: 119DB Impedanca: 32Ω

Fuqia e daljes: 30-50 MW

Parametrat e mikrofonit:

Ndjeshmëria ndaj konsumit: -38DB Impedanca: 2.2Ω

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close