,

Kufje me mikrofon për lojra TUCCI TC-L750MV


1. Altoparlanti: 40 mm
2. Ndjeshmëria: 115db s.P.L në 1 khz
3. Përgjigja e frekuencës: 20hz-20 khz
4. Fuqia e vlerësuar: 15mwx2
5. Priza: 3.5 mm * 1
6. Njësia e zërit 40 mm, lehtë mund të dëgjojë efekte të ndryshme zanore
7. Mikrofoni me ndjeshmëri të lartë, shtyp zërin aktual
8. Nuk ka shirit presioni presioni, ventilim i mirë
9. Mikrofoni mund të rrotullohet për 270 gradë
10. Dizajn ergonomik, komod për tu veshur
11. Veshjet për thithjen e djersës dhe të frymëmarrjes ekuilibrojnë presionin e veshjes, izolojnë në mënyrë efektive zhurmën e jashtme dhe sipërfaqja e rrjetës tekstile thith djersën
12. I përshtatshëm për shumicën e kompjuterave dhe fletoreve

1,200 L

SHOPPING CART

close