, ,

Karikues Scooter Xiaomi


Karikues Scooter Xiaomi

• Projektuar për të karikuar me shpejtësi të lartë.

• Falë fuqisë maksimale të daljes prej jo më pak se 42 Volt dhe 2 Amper, të gjitha pajisjet tuaja kanë një kohë më të shkurtër karikimi.

• Përdoreni këtë karikues nëse karikuesi i përfshirë në skuterin tuaj është prishur, ose nëse keni dy karikues në vende të ndryshme, në mënyrë që të mund ta karikoni skuterin tuaj kudo!

• Karikuesi është testuar gjerësisht dhe është në përputhje me të gjitha rregullat e sigurisë.

• Është i mbrojtur nga qarku i shkurtër, mbingarkesa, mbirryma

• Falë treguesit praktik LED, ai është i dukshëm me një shikim kur pajisja juaj është plotësisht e ngarkuar.

3,490 L

SHOPPING CART

close