Fingertip Pulse Oximeter

Availability:

S’ka stok


Specifikimet kryesore / Karakteristikat e veçanta:
Opsimetër Pulse qe sherben per matjen e oksigjenit ne gjak,

Ky monitor oksigjeni mund të përcaktojë saktë SpO2 tuaj (nivelet e ngopjes së oksigjenit në gjak), rrahjet e zemrës dhe fuqinë e pulsit në 8 sekonda dhe ta shfaqë atë lehtësisht në një ekran të madh dixhital LED.

I përshtatshëm për alpinistë malorë, skiatorë, bikers, aviatorë ose këdo që është i interesuar për të matur SpO2 dhe pulsin e tyre gjatë lëvizjes. Duhet të përdorni kaun e pulsit vetëm para ose pas ushtrimit. Gjithashtu, duhet të qëndroni të palëvizshëm ndërsa oksimetri i pulsit mat shpejtësinë e pulsit tuaj
dhe nivelet e SpO2. Kjo pajisje është vetëm për përdorim në sport dhe aviacion.

Ky matës i gishtit të oksigjenit në gjak është i lehtë dhe kompakt, akomodon gamë të gjerë madhësish gishtash, konsum të ulët energjie jetëgjatësi të gjatë të baterisë, fikje automatike pas 16 sekondash.

Ky monitor gjaku dhe oksigjeni ka ekran LED, ju mund ta lexoni në dritë të lartë qartë. Sensori ynë i oksigjenit të gishtit do të kontrollojë dhe shfaqë në kohë reale SpO2, PR, grafikun e shiritit të pulsit të cilat janë shumë të lehta për t’u kuptuar .

Oksimetria e pulsit mund të përdoret për të gjitha moshat, por punon më saktë për moshat 12 vjeç e lart.

1,000 L

S’ka stok

1. Gishti duhet të vendoset siç duhet, ose përndryshe mund të shkaktojë matje të pasaktë

2. Sensori SpO2 dhe tubi pranues fotoelektrik duhet të rregullohen në një mënyrë me arteriolën e subjektit në një pozicion midis tyre.

3. Drita e tepërt e ambientit mund të ndikojë në rezultatin e matjes. Ai përfshin llambë fluoreshente, dritë rubini të dyfishtë, ngrohës infra të kuqe, rrezet e diellit direkte etj.

4. Veprimi i zellshëm i subjektit ose ndërhyrja ekstreme kirurgjikale mund të ndikojë gjithashtu në saktësinë.

5. I përshtatshëm për alpinistë malorë, skiatorë, bikers, aviatorë ose këdo që është i interesuar për të matur SpO2 dhe pulsin e tyre gjatë lëvizjes.

Kategori:

SHOPPING CART

close