Leve PlayStation 5 Origjinale


Leve PlayStation 5 Origjinale

Ndjeni reagime fizike të përgjegjshme ndaj veprimeve tuaja në lojë me aktivizues të dyfishtë. Në duart tuaja, këto dridhje dinamike mund të simulojnë ndjenjën e gjithçkaje, nga mjediset deri te zmbrapsja e armëve të ndryshme.

Përjetoni nivele të ndryshme të forcës dhe tensionit ndërsa ndërveproni me pajisjet dhe mjediset tuaja në lojë. Nga tërheqja e një kordoni gjithnjë e më të ngushtë të harkut deri tek goditja e frenave në një makinë me shpejtësi, ndjehuni fizikisht të lidhur me veprimet tuaja në ekran.

Bisedoni me miqtë në internet duke përdorur mikrofonin e integruar ose duke lidhur një kufje me folenë 3,5 mm. Aktivizoni dhe çaktivizoni me lehtësi regjistrimin e zërit në një moment me butonin e dedikuar të heshtjes. 


7,690 L

SHOPPING CART

close