,

Havit 2.4GHz Wireless Mouse HV-MS989GT Red


Mouse me valë 2.4GHz është ideal për të gjithë kompjuterët desktop dhe laptop
Karakteristikë e rregullimit të rregullueshëm prej 800 deri në 1600DPI me një lidhje inteligjente
Shënim: Në rastin e Mouse Wireless, marrësi USB do të sigurohet brenda ose së bashku me Mouse-in

890 L