Haylou GS Smart Watch


Haylou GS Smart Watch

Trup kompakt 38g, i rehatshëm për t’u veshur

Mbështet 12 mënyra stërvitjeje

Mbështet gjurmimin e SpO2 dhe monitorimin e rrahjeve të zemrës

Mbështet monitorimin e gjumit

IP68 i papërshkueshëm nga pluhuri dhe i papërshkueshëm nga uji

Jetëgjatësia e baterisë 20 ditë

3,790 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close