, , , ,

Magnetic Wireless Charger For Apple Smartwatch.


Karikuesi per orat smart te Apple eshte me wireless.

Me iWatch portable magnetic charger.

I pershtatshem per te gjitha orat smart nga Apple.

Berthame me kualitet ta larte, e qendrueshme dhe anti-oksiduese, e sigurt dhe me mbrojtje me te mire per oren.

Deri ne 2.5 karikim te plote per oren.

1,290 L

SHOPPING CART

close