, , ,

Karikues per smartwatch Xiaomi MI band 5 & 6


1. Kundër ndërhyrjes së performancës.

2. Dizajn kompakt dhe i lëvizshëm, i shkëlqyeshëm për udhëtarët dhe përdoruesit e biznesit.

Materiali: TPE

Gjatësia e kabllit: përafërsisht 50CM

Cilësi të lartë.

490 L

SHOPPING CART

close