, ,

Mini printer portativ fotografish


Skanoni fotot AR

Regjistro ose ngarko cdo video dhe audio gjate printimit te fotove dhe do te perjetoni foto reale dhe dinamike AR ne cdo kohe duke skanuar fotot.

Multi-Person sharing me nje printer.

Printim me Bluetooth, nuk ka nevoje per Wi-Fi, printo ne sekuence.

5,900 L

7,390 L for 2 item(s)

– Teknologjia printimit : Termale (ZINK)

– Rezultati Printimit : 313 x 400 DPI

– Madhësia e fletës së printuar : 2 x 3 inches (50 mm x 76 mm)

– Koha e printimit : 45 sec / për faqe

– Kapaciteti i fletave : 10 ose më pak

– Formati : JPEG, PNG

– Lidhje me Bluetooth : Deri në 3 persona

– Sistemi i pranueshëm: Android 4.1 ose iOS 9.0 dhe në vazhdim.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

SHOPPING CART

close