, , ,

Samsung Galaxy SmartTag2


Galaxy SmartTag2

► Galaxy SmartTag2 i ridizajnuar është krijuar në mënyrë që të qëndroni të qetë dhe të mbani gjurmët; Dizajni i tij e bën të lehtë për ju të etiketoni dhe mbani gjërat tuaja

► Lehtë për t’u përdorur: Është i papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri me vlerësim IP67, aktivizon pajisjet tuaja të përputhshme dhe mban bateri deri në 500 ditë ose edhe deri në 40% më gjatë në modalitetin e kursimit të energjisë

► Lidheni Galaxy SmartTag2 me telefonin tuaj  dhe filloni menjëherë me SmartThings Find; Me përvojën e tij intuitive të gjurmimit, tani keni një mënyrë për të mbajtur gjurmët e gjërave që doni në pëllëmbën e dorës

► Humbni diçka. Aktivizo “Kërkimin në afërsi” dhe merr udhëzime të udhëzuara për vendndodhjen e artikullit tënd nëpërmjet pamjes “Busull”; Nëse ende nuk e shihni, thjesht telefononi Galaxy SmartTag2 për të dërguar një sinjal zanor

3,990 L

SHOPPING CART

close