Termometer dixhital me infrared


Perdorimi i sensorit infra të kuqe me saktesi të lartë

Pershtatshmeri e larte me temperaturen e ambientit perreth.

Ruan automatikisht matjen e temperatures se fundit.

Ekran i madh LCD i cili karakterizohet nga nje ndriçim i madh.

Mund te zgjidhen dy njesi te temperatures ne Celsius dhe Fahrenheit.

Fiket ne menyre automatike per te kursyer energji.

E paster dhe higjenike.

Matja mund te behet ne nje distance prej 3-5cm.

Nuk e prek lekuren e femijes suaj keshtu qe nuk ka arsye pse te shqetesoheni per ndonje irritim te mundshem per femijen tuaj.

Rezultati del ne menyre te menjehershme, vetem brenda 3 sekondave.

2,300 L

SHOPPING CART

close