, ,

Boks me Bluetooth TG 504 , USB , Memorie Karte


Bokse  me Bluetooth TG504

Prodhuesi i fabrikës së altoparlantëve më të rinj portativë stereo mbështetje TF USB AUX FM

Ka dalje USB , Memorie Karte dhe Aux 

Lidhet me PC , TV , Telefon , Tablet ,Android Box

Muzike pa nderprerje deri ne 7-8 ore 

2,490 L

SHOPPING CART

close