Awei H8 Smart Wristband


Awei H8 Smart Wristband

▸ AWEI H8 është një tjetër orë inteligjente e re që mund të gjurmojë aktivitetet sportive dhe të menaxhojë gjendjen shëndetësore në kohë reale.

▸ Pajisja është një orë sportive që ka një dizajn katror me një ekran të madh IPS 1,65 inç dhe është i pajisur me disa veçori, duke përfshirë:

▸ Monitorin e rrahjeve të zemrës, monitorin e oksigjenit të gjakut

▸ Zbulimi i temperaturës së trupit 

▸ Modalitetet Multisport

▸ IP67 i papërshkueshëm nga uji 

▸ Konsumi jashtëzakonisht i ulët i energjisë

▸ Bateri 260 mAh për rreth 5-8 ditë përdorim

▸ Koha e karikimit: Rreth 2-3 orë


3,500 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close