, , ,

Xiaomi Watch S1 Active


Duke bashkuar të gjitha tiparet më të mira, gjithçka që ju pëlqen në një pajisje

Nuk ka më ankth për baterinë ,thuaj lamtumirë ankthit të baterisë së ulët

Pamje më e gjerë, detaje më të qarta

Kornizë e hollë metalike

E lehtë dhe e rehatshme

Mbi 200  wallpaper

Projektuar për entuziastët e sportit, si ju

5 ATM Rezistencë ndaj ujit, e mbani gjatë notit

24 orë monitorim i rrahjeve të zemrës

Monitorim i oksigjenit gjatë gjithë ditës

Monitorim i avancuar i gjumit

Alexa voice assistant

16,990 L

– Raportimi i motit

– Orë me zile me kronometër dhe kohëmatës

– Elektrik dore

– Njoftimet nga smartfoni juaj

– Thirrjet telefonike – përgjigjja, refuzimi, fillimi i thirrjeve

– Gjej telefonin tim

– Kontrolli i medias (luaj/pauzë, i mëparshmi/tjetri, kontrolli i volumit)

– Kontrolli i kamerës

– Optimizimi me Alexa

– Xiaomi Pay – disponueshmëri e kufizuar

– Lidhja e kufjeve Bluetooth

– Zhbllokimi i smartphone në afërsi

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close