-9%

Kompresor ajri për bicikletën dhe makinën


* Ngarkuar në presion të paracaktuar

Fryrja e topit, gomave, nuk ka nevojë të kontrolloni në mënyrë të përsëritur duke shtypur.

* Ekran dixhital për të zbuluar presionin e gomave dhe provën e presionit të gomave në çdo kohë për të shmangur emergjencat

Cilindri me hedhje të ngurtë aliazh me precizion të lartë mund të shtypet lehtësisht në 150 psi për të përmbushur forcën e ajrosjes që kërkohet për biçikletat rrugore, si dhe të fryhen gomat e zakonshme të biçikletave, futbolli, gomat e makinave, gomat e motorit, etj.

4,990 L 5,490 L

SHOPPING CART

close