Lageshtues Ajri – Mini Humidifier


Sperkates pa zhurmë, aplikimi i teknologjisë së tingullit të lehtë me zë pune nën 40 decibel, për gjumë të qete.  

Ju mundeson nje gjume te qete fale drites se ngrohte per naten dhe sperkatjen e lehte pa krijuar zhurma.

Spërkatje e mirë me nano, atomizimi i makromolekulës mund të depërtojë thellë në lëkurë dhe të hidratojë lëkurën e dehidratuar.

Mbyllja automatike  për të parandaluar tharjen e spërkatësit dhe të zgjasë procesin e punes se tij.

Dizajn  i spërkatjes në mënyrë të barabartë në ajer, duke krijuar një ambient të rehatshëm lagështie për ju.

Lagështoni dhomën e gjumit të zyrës,  e lehtë  dhe e mban lëkurën të hidratuar për një kohë të gjatë.

1,800 L

SHOPPING CART

close