-12%
, , ,

Xiaomi Redmi Powerbank


Versioni Global vjen me Manualin e Përdorimit të Kabllos Micro USB

• Ndërfaqja Dual Output

• Projektimi i Mbrojtjes së Sigurisë me shumë shtresa

• Përdorimi Portabël

• Mbështetni karikimin mikro aktual

Power bank me Karikim të Shpejtë (Redmi 20000mAh

Numri i Modelit: PB200LZM

Lloji i baterisë: Polimer jon litium

Kapaciteti: 1000mAH dhe 20000mAh

Porta e hyrjes: Mikro USB / USB C

Porta e daljes: 2 x USB-A

Hyrja (Mikro USB / USB C): 5V / 2.1A, 9V / 2.1A, 12V / 1.5A (Shënim: Porta USB C mbështet vetëm fuqinë hyrëse, jo mbështetjen për daljen)

Dalja (USB-A): 5.1V / 2.4A, 9V / 2A, 12V / 1.5A MAX

Përmasat: 15,5 x 7,36 x 2,7 cm

1,790 L2,800 L

SHOPPING CART

close