-32%
, , ,

Portable MagSafe iPhone Wireless Power Bank.


Bateria e jashtme MagSafe perdoret per telefonat iPhone dhe karikon me Wireless.

E pershtatshme per kategorine Apple iPhone nga  11 deri ne 13 pro max.

Shume praktike ne perdorim.Vetem 9.6 cm e gjate, 6.5cm e gjere dhe 1.1 cm trashesi,mund ta mbani lehtesisht dhe ne xhep.

E vecanta e kesaj baterie eshte se karikon ne menyre automatike mjafton ta afroni me telefonin, pa qene nevoja te shtypni buton si me baterit e tjera te vjetra,

Tjeter gje e mire e kesaj baterie eshte se karikon edhe pa hequr coverin nga telefoni.

Me karikim wifi 15W. Nese keni koke karikuesi qe eshte me karikim me te madh se 20W atehere mund te karikoni njekohesisht baterin MagSafe dhe telefonin tuaj.

Me chip sigurie te integruar.

Me certifikat sigurie qe ta merrni ne cdo udhetim.

1,490 L 2,190 L

SHOPPING CART

close