, , ,

XIAOMI MI WIFI ROUTER 4A


Xiaomi WIFI Router.

Dual CPU 880 MHz.

Gigabit Network.

4 Antena me perforcues te larte.

Memorie 128mb, lidhje deri ne 128 aparate.

PER ME SHUME DETAJE LEXONI PERSHKRIMIN ME POSHTE.

2,490 L

-CPU me dy bërthama për shpejtësi më të shpejtë të rrjetit; Duke shfaqur CPU me dy
bërthama me katër fije, bërthama e vetme qe mund të arrijë në 880 MHz. Performanca e fortë mbështet lehtësisht rrjetin gigabit dhe transmetimin e të
dhënave WiFi me bandë të dyfishtë.

-Wireless Dual Band; Mbështet dy breza frekuencash 2.4 GHz dhe 5 GHz. Shpejtësia
maksimale mund të arrijë në 1167 Mbps. Brezi 2,4 GHz mbështet mbulim më të gjatë,
më të mirë dhe transmetim përmes murit. Brezi 5 GHz përdor teknologjinë 802.11ac. Shikoni video HD dhe luani lojë të qetë.

-Dual Band; Ruteri Xiaomi 4A mbështet brezin e dyfishtë. Ai kombinon 2.4 GHz dhe 5 GHz në një emër WiFi. 2.4 GHz ka performancë më të mirë përmes murit dhe 5 GHz ka shpejtësi më të lartë.

-4 antena me sinjal më të forte; 4 antena të jashtme te cilat përmirësojn jashtëzakonisht performancën e transmetimit dhe bën punë të shkëlqyer në mjedise të ndryshme komplekse.

-128 MB memorie e madhe; Epoka e pajisjeve të zgjuara shtëpiake. Më shumë pajisje kanë nevojë për lidhje të qëndrueshme. Ruteri Xiaomi 4A adopton memorie 128 MB që siguron transmetim të qëndrueshëm.

-Llogaritja inteligjente e korrigjimit të mos lidhjes; Llogaritja e korrigjimit të mos
lidhjes LDCP mbështet frekuencën 5 GHz. Forconi performancën kundër ndërhyrjes.
Rritni sinjalin WiFi dhe përmirësoni shpejtësinë e transmetimit.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close