,

ROUTER Wireless TENDA AC2100 2.4 dhe 5 Ghz Gigabit me 7 Antena


TENDA AC2100

Router WiFi AC2100 Dual Band Gigabit

Migrimi i llogarisë me brez të gjerë pa asnjë konfigurim

Mbështetja e formimit të rrezeve+

Unifikoni sinjalet 2.4GHz dhe 5GHz

AC2100 për shpejtësi të përparuar WiFi

AC23 është një ruter wireless me bandë të dyfishtë gigabit, i miratuar me teknologjinë 802.11 ac wave2 dhe siguron shpejtësi deri në 2033 Mbps për të përfituar sa më shumë nga interneti juaj me fibra gigabit.

4,990 L