,

Thinkplus Live Pods LP80


Thinkplus Live Pods LP80

• Dizajn i ndarë i veshit të majtë dhe të djathtë 

• I papërshkueshëm nga uji , i reziston mirë djersës dhe shiut

• Të rehatshme për t’u veshur – Dizajni ergonomik dhe pesha e lehtë janë projektuar dhe matur saktësisht për t’i bërë veshët tuaj plotësisht të rehatshëm

• Smart Touch Control – Suporton ndërrimin e këngëve, thirrjet telefonike dhe asistentin zanor 

• HD Call dhe ENC – Mikrofoni i integruar i ndjeshëm dhe teknologjia e përmirësuar e reduktimit të zhurmës ju sjellin thirrje HD dhe përvojë dëgjimore gjithëpërfshirëse

• Teknologjia BT 5.0 – Paraqet transmetim të qëndrueshëm, të shpejtë dhe vonesë jashtëzakonisht të ulët për përvojë të shkëlqyer përdorimi

• Jetëgjatësia e baterisë – Kutia e karikimit 300 mAh dhe teknologjia e përparuar BT5.0 me konsum të ulët të energjisë, ju shpëtojnë nga sikleti i karikimit të shpeshtë

• Kontrolli i ndërprerësit Magnet Hall, ndizet automatikisht kur kapaku është i hapur dhe fiket automatikisht kur mbyllet

2,190 L

Specifikimet:

Modeli: Lenovo LP80

Kontrolli me prekje

Versioni BT: BT5.0

Distanca e komunikimit: 10m (Pa pengesa)

Sistemi i pajtueshëm: IOS/ANDROID

Protokolli i mbështetjes: HFP/A2DP/AVRCP

Përgjigja e frekuencës: 20Hz~20KHz

Porta e karikimit: Type-C

Madhësia/pesha e produktit: 61*31mm/rreth 49.5g

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close