,

MP3 ME BULETOOTH PER MAKINE (MODEL X8A)


MP3 X8A Bluetooth

Transmetues i makinës me radio FM pa kabull për luajtës MP3

Përshtatës stereo kristal i tingullit të dyfishtë

USB për karikimin 5V/2.0A

Mbështetje USB Flash Drive dhe karta TF

 

PER ME SHUME DETAJE SHIKONI PERSHKRIMIN ME POSHTE.

790 L

MP3 ME BULETOOTH PER MAKINE (MODEL X8A)


Teknologjia: Teknologjia më e fundit përshtat automatikisht rrymën e përshtatshme hyrëse për pajisjet tuaja dhe maksimizon shpejtësinë e karikimit. Prodhimi përshtatës varet nga kërkesa e pajisjeve.

Shumëfunksionale: Transmetuesi MP3 FM ju lejon të shijoni muzikën e telefonit kur jeni duke drejtuar makinen dhe të luani një zë të lartë dhe të qartë të navigimit të telefonit në stereo të makinës, versioni Bluetooth 4.2. Ai gjeneron tingull të pastër kristal, prodhon tingull stereo me cilësi premium.

Funksioni mbështetës: mbështet thirrjet me Bluetooth. Ai është i pajisur me një mikrofon të integruar dhe mbështet eliminimin e thirrjeve telefonike dhe anulimin e zhurmës. Vjen me teknologji CVC, mbështet USB flash drive, leximin e muzikës me kartë TF. Ju gjithashtu mund të luani muzikë. Mbështet karikimin e shpejtë, identifikon automatikisht të gjitha llojet e telefonave celularë dhe siguron rrymën e karikimit të qëndrueshëm dhe më të shpejtë.

Përputhshmëria universale: Porta USB e integruar 5V / 2.1A, 1A, mbështetje për të karikuar shumicën e pajisjeve elektronike me portën e karikimit USB, si p.sh. smartphone, tablet, kamera, altoparlant, bankë energjie, etj. Hyrja e tensionit DC 12-24 V, e aplikueshme për shumicën makina, kamionë, jashtë rrugës.

Materiali i qëndrueshëm: Bërë nga metali i qëndrueshëm me cilësi të lartë, kokë çekiçi metalik. Lehtë për t’u përdorur

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close