, ,

Mp3 Makine me Bluetooth FM LDNIO


Karikues universal për makine dhe Transmetues FM me Bluetooth 5.0.

Ka 3 porta USB dhe ekran LED.

 Telefononi me butonin pa duar, të dedikuar per tiu përgjigjur thirrjeve / refuzimit dhe ndiqni dhe butonat e mëparshëm të këngës.

Lidhësit: 3 x USB  Type-C

1,900 L

Specifika

Hyrja: DC12 / 24VUSB-1 QC 4.0

Dalja 1 (12V INPUT): 4.5V / 5A 5V / 4.5A 9V / 3A 12V / 2.4A 15V / 2A 20V / 1.5

Frekuenca e Transmetimit: 87.5-108.0MHZFM

Distanca e Transmetimit: <5M

Distanca Bluetooth: <5M

Kapaciteti i kartës U-DISK / TF: <32GA

Forma e audios: MP3 / WAV / FLAC / APE / WMA

Permasa: 8 x 3,8 x 5,2 cm

SHOPPING CART

close