, , , ,

Mp3 me Bluetooth + Dalje te Cigares nga Baseus Locomotive


Baseus Locomotive Bluetooth FM Transmitter MP3 Car Charger 2x USB 3.4A

1,500 L

Lokomotiva Baseus:

Karikues makinash me Transmetues Bluetooth
Stacioni juaj i radios – Transmetuesi FM dhe teknologjia Bluetooth ju lejon të krijoni stacionin tuaj muzikor me këngët tuaja të preferuara. E vetmja gjë që ju duhet të bëni është të lidhni pajisjen, ta çiftoni me smartphone tuaj dhe të rregulloni frekuencën FM të makinës.
Thirrje komode pa duar – Mikrofoni i integruar HD siguron bisedë të qartë dhe të qetë pa duar. Përgjigjja në telefon, mbyll telefonin, refuzo, ri-ri – e gjitha kjo me vetëm një çelës.
2 pajisje në të njëjtën kohë – Dy porta dalëse USB = karikoni 2 pajisje njëkohësisht.
Plug dhe luajtje e flash drive USB – Një mënyrë tjetër për të luajtur muzikën tuaj është plug flash drive USB me disa skedarë audio (MP3 / WAV / FLAC / APE / WMA).
Kur navigimi është i qetë – Transmetuesi mund të përdoret gjithashtu si një përforcues i zërit të navigimit. Me të, të gjitha udhëzimet do të dëgjohen me zë të lartë dhe të qartë.
Zgjerimi i portit të çakmakit të cigareve – Akoma mbështet mbështetjen e energjisë së lartë 100W. Aksesorë të përsosur si regjistruesi i të dhënave të makinës, lagështuesi i makinës ose thjesht një karikues tjetër.
Ekran dixhital – Ekrani dixhital i dobishëm tregon një gjendje të tensionit dhe rrymës së baterisë duke përdorur frekuencën.
Dritë LED – Treguesi i butë i energjisë blu e bën karikuesin më të përshtatshëm për t’u përdorur gjatë natës.

SHOPPING CART

close