-28%
,

Kasetefon Bluetooth stereo per makinen Pioneeir


Integroni Smartphone-in tuaj me Marrësin tuaj. Pioneer Smart Sync është një aplikacion mjaft i evoluar i disponueshëm për iOS dhe Android OS që shfrytëzon fuqinë e një telefoni inteligjent të lidhur për të zgjeruar veçoritë dhe ndërfaqen e përdoruesit të marrësve të pajtueshëm me Pioneer.

Përmes Pioneer Smart Sync, ju mund të përdorni shumë aplikacione të njohura për smartphone për harta, mesazhe, muzikë dhe më shumë.

Aksesoni muzikë në smartphone tuaj direkt nga marrësi Pioneer. Kërkoni për Albume dhe Këngë duke përdorur ndërfaqen intuitive të Pioneer. Me marrësit Pioneer gjithashtu mund të përdorni dhe kontrolloni aplikacionet e zgjedhura të muzikës dhe radios në smartphone-in tuaj.

2,500 L 3,490 L

SHOPPING CART

close