-25%
, , , , , , ,

Air Mouse per Andoid TV BOX , SMart TV , IPTV , Laptop


Tastierë dhe maus me valë shumëfunksionale: kombinim i tastierës dhe mausit me valë 2.4G, telekomandë somatosensore me 6 boshte dhe telekomandë infra të kuqe.

1,490 L 1,990 L

Air Mouse për Android Tv Box, mini me telekomandë me tastierë me valë Kontrolli i miut me ajër me ndriçim të pasmë RGB MX3 Pro IR Learning

Tastierë dhe maus me valë shumëfunksionale: kombinim i tastierës dhe mausit me valë 2.4G, telekomandë somatosensore me 6 boshte dhe telekomandë infra të kuqe. Shënim: Nëse zbuloni se produkti juaj ndalon së punuari disa minuta më vonë, ndoshta sepse futet në modalitetet e gjumit automatik, drejtojeni çdo çelës për ta zgjuar atë, nëse nuk mundeni, Ju lutemi lexoni manualin e përdorimit ose na kontaktoni, ne do të provojmë më e mira për t’ju ndihmuar

Dizajni i tastierës pa tel RGB me ndriçim të pasëm: Fly mouse, tastierë me valë QWERTY mini, me çelësat RGB LED me ndriçim të pasëm, mund të shijoni lehtësisht përdorimin në natën e errët.

Plug and Play: Me 3-Gyro + 3-Gsensor, është më i përshtatshëm për t’u përdorur në modalitetin horizontal dhe vertikal për lojëra dhe shtypje.

Përputhshmëri e fortë Air Mouse: Sistemi mbështetës Windows/Android/Mac OS/Linux, i aplikueshëm për PC, pad, Android Smart TV Box, 360, PS3, HTPC/IPTV, Notebook etj.

Ngjyra: E zezë

Materiali: Plastike

Përmbajtja e paketës:

1 x telekomandë

1 x marrës

Vetëm përmbajtja e paketës së mësipërme, produktet e tjera janë nic

SHOPPING CART

close