-33%
, ,

Mili MiTag


-MiTag është një gjetës/lokator i artikujve Bluetooth që mund ta lokalizojë lehtësisht artikullin tuaj nëpërmjet aplikacionit “Find My” , të aktivizojë tingujt kur është brenda rrezes së Bluetooth-it (100m/350ft) ose të kontrollojë vendndodhjen e fundit  në “Find My”.

-Ju mund ta bashkëngjitni këtë gjurmues çelësi me çdo gjë që ju nevojitet për t’u kujdesur. Kur objekti juaj lihet përtej diapazonit të Bluetooth-it, lokalizuesi i artikujve do t’ju dërgojë një kujtesë (aktivizoni paraprakisht cilësimin e njoftimit) në mënyrë që të mund të ktheheni dhe ta merrni atë.

-Përfshihet një këllëf mbajtëse lëkure për ruajtjen e etiketës së gjetësit të çelësit. Me këllëf lëkure, ju mund ta lidhni më lehtë gjetësin e çelësit në zinxhirin e çelësit, çantën e shpinës, çantën e dorës, bagazhin, jakën e kafshëve shtëpiake të maces ose qenit tuaj, etj. Duke e përdorur atë si gjurmues bagazhesh, gjetës të çelësave të makinës, gjurmues kafshësh shtëpiake, gjetës portofolësh, dhe me shume.

-Bateri afatgjatë  :  Mund të kontrolloni statusin e baterisë në aplikacionin “Find My” dhe ta zëvendësoni me kohë. Jetëgjatësia e gjatë e baterisë siguron që etiketa e gjurmimit të artikullit të jetë gjithmonë aktive për t’ju ndihmuar të gjeni artikujt tuaj.

-Konfigurim i shpejtë : Vendosja dhe përdorimi i Mitag është po aq i thjeshtë sa Apple Air Tag, duke marrë vetëm një konfigurim të shpejtë një minutë.

2,000 L 3,000 L

SHOPPING CART

close