-50%
,

Çadër kundra diellit për makinë


Çadër e cila vendoset në xhamin e makinës

Mbrojtje efektive nga dielli – Bllokon në mënyrë efektive nxehtësinë UV, jo vetëm që reflekton në mënyrë perfekte dritat e diellit, por gjithashtu parandalon zbehjen dhe plasaritjen e panelit dhe tapicerisë. Arritje e ndjeshme e një efekti më të mirë hijezimi dhe për të mbajtur brendësinë e automjetit tuaj të freskët dhe komod.

Material i qëndrueshëm – E bërë prej çeliku me fortësi të lartë, kjo ombrellë mbrojtëse makine është izoluese e nxehtësisë, bllok UV dhe e besueshme për t’u përdorur për shërbim të gjatë

Përshtatet me lloje të ndryshme makinash 

Lehtë për t’u ruajtur dhe për të kursyer hapësirë- Dizajni i palosshëm, i shoqëruar me çantën e ruajtjes prej lëkure, mund të vendoset në derën e makinës.

Blerje 100% pa shqetësime – Ne garantojmë 100% kënaqësi për klientët tanë

990 L 1,990 L

SHOPPING CART

close