,

MIKROFON ME KABULL


1.Mikrofon me cilësi të lartë, regjistrues i përsosur
zëri dhe me anulim kundra zhurmave

2. Plug and Play, puno me çdo softuer regjistrimi ose
platformë komunikimi, në mënyrë që të mos kesh nevojë të shkarkosh drejtues të
veçantë ose mjetet.

3. Mikrofoni ka një model ngritjeje nga te gjitha kendet,
i përsosur për biseda në internet, regjistrim vokal, transmetim, podcast, lojëra,
video konferencë, studio në shtëpi, etj.

4. Përfshin mbajtësin e desktopit me tre këmbë që mund të
rregullohet në një kënd, orientim ose pozicion të përshtatshëm dhe paloset
lehtësisht.

5. Mikrofoni nuk përdoret vetëm për PC dhe laptop, por
edhe për telefon, tablet ose pajisje xbox (përdoreni me përshtatës nëse është e
nevojshme).

6.Prizë stereo 3.5 e përshtatshme për të gjitha llojet e PC


1,390 L

SHOPPING CART

close