,

Konvertues HD Video AV-HDMI


Nëse keni pajisje pak më të vjetra që përdorin akoma RCA OUTPUT si DVD player dhe ju duhet të lidheni me TV, Monitor ose lloje të tjerë të ekraneve me HDMI Digital INPUT siç janë TV LCD dhe Led, Mini Composite Video Converter (RCA) për HDMI është i duhuri për ju, kështu që mos ndryshoni ose ndaloni së përdoruri pajisjet tuaja.

Konverteri ka funksionin e konvertimit të sinjalit për të mundësuar lidhjen e pajisjeve me lidhje të ndryshme, nuk përmirëson cilësinë e imazhit të marrë nga lidhja audio dhe video Rca, vetëm rrit madhësinë e imazhit deri në 1080p.

Konverteri ka një hyrje mini usb për furnizimin me energji elektrike dhe shoqërohet nga një kabëll usb. Ky kabëll USB mund të lidhet me çdo lidhje USB dhe mund të jetë në një nga lidhjet televizive ose burimin e prizës me këtë dalje, sepse lidhja USB gjithmonë siguron 5 volt energji.

1,200 L

SHOPPING CART

close