,

Mbajtëse magnetike për makinë Zo8


Magneti Magnetik i Automjetit Car siguron smartphone, pajisje GPS dhe pajisje të tjera dixhitale në vend gjatë ngasjes.

Karakteristikat:
– Magnetike e fortë
– Rotacioni 360 ‘
– Dizajn klasik
– Mjedisi miqësor, dhe i qëndrueshëm
– Dizajni i montuar në pult ose në konzol përshtatet në një sipërfaqe të sheshtë
– I thjeshtë për t’u konfiguruar dhe i thjeshtë për t’u përdorur
– Universale

 

600 L

SHOPPING CART

close