, , ,

Mbajtëse telefoni Pengiun Gravity BASEUS


I përshtatshëm për telefonat 4.7 – 6.5 inç

Dizajn kompakt i palosshëm

Mbushje silikoni kundër rrëshqitjes, kundër lëkundjes

Pozicionimi vertikal

Kontrollet e telefonit janë të arritshme

Lejon këndim në thellësi vertikale 70 °

Instalim i qëndrueshëm, i thjeshtë me një kapës

I përshtatshëm për 99% të të gjitha shfrynave horizontale, vertikale, të rrumbullakëta dhe të pjerrëta.

Rezistente ndaj gërvishtjeve.

Pa zhurmë.

890 L

SHOPPING CART

close