,

LEVE LOJERASH PER PC (ME KABULL)

Availability:

S’ka stok


Leve e thjesht per lojera ne PC.

Me kabull USB 2.0

Soft-Touch, butona të lehtë për kapje.

Vendosja e luftimit të dyfishtë analoge + dixhitale. 12 butona zjarri dhe 4 boshte.

Me motor per reagimin dridhjeve

Gjatësia e kabllit: Përafërsisht. 1,4 m

Përdorimi i çipave me performancë të lartë, leva në lojë ka një stabilitet më të mirë, lëkundëse me precizion të lartë 360°, vonesa është pothuajse zero.

Funksionon shkëlqyeshëm për shumë lojëra të vjetra dhe të reja PC. E përputhshme me: Windows/95/98/ME/2000/XP Vista/Win7/Win8/Win10, ndërfaqe USB, plug and play, instalim i lehtë pa programe shtes.

 

890 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close