LB-LINK Wireless USB Adaptor


Modeli i përshtatësit USB dhe wireless 150 mbps është i përshtatshëm me standartet IEEE802.11b/g/n

Ai ka një buton WPS për të konfiguruar lehtësisht një lidhje të koduar.

Është e lehtë për t’u përdorur dhe instaluar.

Me shpejtësinë maksimale 150 mbps, është i përshtatshëm për përdorim shtëpiak ose biznesi. Shpejtësia e shkëlqyer deri në 150 Mbps sjell përvojën më të mirë për transmetimin e videos ose telefnatat në internet

Kriptim i lehtë i sigurisë me valë me një shtypje të butonit WPS

Optimizuar për Windows 11/8.1/8/ 7/ XP, Linux

1,190 L

Përshtatësi USB me wireless ju lejon të lidhni një kompjuter desktop ose notebook me një rrjet me wifi dhe të përdorni lidhjen e internetit me shpejtësi të lartë. Në përputhje me IEEE 802.11n, ato ofrojnë shpejtësi me valë deri në 150 Mbps, e cila është e dobishme për lojërat në internet apo edhe transmetimin e videos.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close