,

HDMI EXTENDER nga Cat 5e 6


Zgjatësi i kabllove të rrjetit HDMI në dy portë RJ45 nga kabllo Cat 5e 6 deri në 30 milion për HDTV HDPC STB


2,500 L

Karakteristikat:

Kablli CAT-5e / 6 mund të zëvendësojë kabllon HDMI për të arritur transmetimin në distancë të gjatë.

Ndiqni standardin e IEEE-568B.

Distanca e transmetimit mund të jetë deri në 30 metra për 1080P duke përdorur kabllon CAT-6.

Shkalla e sinjalizimit deri në 1,65 Gbps në mbështetje të ekranit 1080P.

I përshtatshëm për Cat-5e / 6 për HD-DVD, për PS3 STB ETJ

 

Lidhja:

Lidhni kabllon fikse HDMI të dërguesit në burimin e hyrjes HDMI si: HD-DVD, për PS3, STB etj.

Lidhni dy kabllo CAT-5E / 6 në daljen e transmetuesit dhe hyrjen e marrësit.

Lidhni kabllon fikse HDMI të marrësit në ekranin HDMI (të tilla si: HD-LCD, HD-DLP).

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close