,

MiraScreen K4 Wireless WiFi Display


MiraScreen K4 është një marrës i ekranit WiFi, i cili mbështet standardin Miracast për pajisjen Android dhe DLNA për aplikimin multimedial në shtëpi. Për më tepër, ajo gjithashtu përputhet me AirPlay për pasqyrimin e iOS. Kjo i lejon përdoruesit të ndajnë me lehtësi foto, muzikë, video, PPT dhe përmbajtje të tjera në telefonin tuaj inteligjent, PC të tabletës në një ekran më të madh si HDTV ose projektor.

Karakteristikat:
Ekran me valë:
Pasqyrimi pa tel i ekranit, pasqyroni sinkronizimin e të gjithë ekranit të telefonit inteligjent iOS dhe Android, PC tablet në çdo TV ose projektor me ekran HD, perfekt për prezantimin PPT dhe transmetimin e filmit.
Moduli i jashtëm WiFi:
Moduli i jashtëm WiFi, mbështet lidhje pa tela 802.11b / g / n, WiFi 2.4GHz, sinjal i fortë, duke mbështetur shfaqjen pa tel të përmbajtjes në internet dhe lokale: Video, Audio, Foto, skedar zyre.
Përputhshmëria:
Mbështet multi-OS (Android, iOS) dhe mbështet Miracast, Airplay dhe DLNA. Punon për pajisjet iOS 8.0 e lart me Airplay dhe Android 4.2 e lart me Miracast.

Thjesht shtypni një buton për të kaluar lirisht midis mënyrës Airplay dhe Miracast. Plug dhe play, nuk ka nevojë për të instaluar drejtuesit, të lehtë për të vepruar. Konsumi ultra i ulët i energjisë dhe nxehtësia e ulët.
Prodhimi me definicion të lartë:
Mbështet transmetimin audio dhe video pa tel të plotë HD, dalja 1080P me ndërfaqen HD. Përdor dizajn kompakt portabël për bartje të lehtë.

1,990 L

SHOPPING CART

close