, , ,

Kufje me Bluetooth Awei A800BL


Krijuar nga pjesë metalike të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë për të garantuar vite përdorimi

● Riprodhim i shkëlqyeshëm i zërit në sistemin e akustikës speciale të gamës së dëgjimit

● Dizajni rrethor krijon rehati maksimale dhe redukton zhurmën e sfondit në minimum edhe në mjediset më të zhurmshme të dëgjimit

● I aftë për SPL shumë të zhurmshme dhe të lartë të përshtatshme për mjedise DJ me zë të lartë, por izolimi i zhurmës së lartë zbut nevojën për të maksimizuar volumin për dëgjim më të sigurt

● Rezistencë 32 ohm për përputhshmëri optimale me pajisjet DJ

● Mund ta përdorni edhe si kufje me tela me kabllon audio 3,5 mm kur nuk ka karikim, kaloni midis kufjeve Bluetooth me tela në ato pa tel në sekonda

2,490 L

Modeli: Awei A800BL

Lloji : Mbi vesh

Material: Metal,PC

E përputhshme me: Kompjuter, iPhone, Celular

Ndërfaqja lidhëse: 3.5 mm, Micro USB

Lidhja: Me kabull dhe Wireless

Koha e Muzikës: 5h

Koha e rezervës : 20 ditë

Koha e bisedës: 4 orë

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close