,

Prizë LDNIO 2500W Defender Series


LDNIO 2500W Defender Series 4 Fuqia elektrike 4 Rrip energjie USB

2500W
2 kordon matës
3.4A Dalje inteligjente USB
Mbrojtja nga mbingarkesa
Treguesi LED me Ndërprerës të Pavarur
I përshtatshëm për të gjitha prizat dhe adaptorët ndërkombëtarë
Material PC i papërshkueshëm nga zjarri

1,700 L

SHOPPING CART

close