,

Wireless Wifi Repeater me 4 antena


2,000 L

Karakteristikat e përforcuesit të sinjalit:

Përputhshmëri Universale – Punoni me çdo pajisje pa tel / karta rrjeti / router.

Shpejtësia e transmetimit pa tela deri në 300Mbps.

Lehtë për tu instaluar dhe përdorur – Madhësia e vogël dhe modeli i montuar në mur e bëjnë të lehtë vendosjen dhe lëvizjen me fleksibilitet.

Multifunksionale dhe 5 mënyrat e funksionimit.

Mbështet kriptimet WPS & WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK.

Pajisja e Lidhur me Rrjetin Wired / Wireless.

Përputhet me standardet IEEE 802.11b / g / n.

Funksioni Qos siguron qëndrueshmërinë e VoIP dhe transmetimit multimedial.

Largësia: Jashtë 300m, Brendshme 170m (Sipas Ndryshimit të Mjedisit Aktual).

Priza e Shkëputshme (vjen një prizë për 110V e zbatueshme në SH.B.A.).

Dy porta Ethernet (WAN & LAN) lejojnë që Extender të funksionojë si një përshtatës wireless për të lidhur pajisjet me tela.

Me 4 Antena të Dyfishta Rrotulluese 180 gradë, më të shpejtë dhe më të qëndrueshme.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close