,

Full-vision Blind-spot mirror


Full-vision Blind-spot mirror

• Sipërfaqe e lakuar ofron një pamje të plotë

• Xham i lakuar me pamje të plotë, kënde optike, pamje më të gjerë

• AF për sipërfaqe të papërshkueshme nga uji, pasqyrë e papërshkueshme nga uji, pamje e pastër edhe në një ditë me shi

• Rrotullim 360°, kënde fleksibël dhe të shumëfishtë, lëviz lehtësisht mbrapsht

• Ngjitës me viskozitet të lartë 

• Dizajn origjinal,  zëvendësohet lehtësisht, nuk dëmton pasqyrën e pasme

890 L

SHOPPING CART

close