, , , ,

Mbajtese Smartphone Universale


Mbajtëse Smartphone Baseus me Magnet per Makinë tuaj apo dhe për zyrën tuaj
Kualitet i pakrahasuar
? Magnet i fortë dhe i palëvizshëm nga Smartphone
Mundësi rrotullimi 360 gradë
Pajisja ngjitet në çdo ambjent , dhe është universale

1,190 L

Mbajtëse Smartphone Baseus me Magnet per Makinë tuaj apo dhe për zyrën tuaj
Kualitet i pakrahasuar
? Magnet i fortë dhe i palëvizshëm nga Smartphone
Mundësi rrotullimi 360 gradë
Pajisja ngjitet në çdo ambjent , dhe është universale

SHOPPING CART

close