, , ,

Fishe Karikimi WUW X112


Marka WUW është produkt i aksesorëve të telefonit me cilësi të lartë dhe me çmim të ulët.

Për shkak të dizajnit të bukur dhe të bukur që kombinohen me teknologjinë më të lartë, shumica e njerëzve po përdorin gjerësisht.

Rekomandimi i përdoruesit gjithashtu fitoi për shkak të performancës së lartë në përdorim.

  • miqësore me mjedisin për të përdorur formimin e injeksionit të materialit prej alumini me shkëlqim të lartë
  • Material alumini me shkëlqim të lartë që do të formojë injeksion kabllo ultra të hollë të të dhënave 2.4A
  • dizajn super i hollë me kabëll të të dhënave të karikimit të shpejtë 2.4A

400 L

SHOPPING CART

close